Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі представила в Сіднеї свій перший фільм — «Нескорений»

18 Листопада, 17:11

Поділитися:

17 листопада — світова прем'єра кінокартини «Нескорений», яка стала дебютною роботою Анджеліни Джолі. Голлівудська актриса поповнила ряди режисерів, знявши фільм-біографію на основі реальних подій. Урочистий захід пройшов в Сіднеї.

39-річна красуня приїхала разом зі своїм чоловіком Бредом Піттом і була одягнена в елегантний наряд від «Гуччі», передав сайт «Дейлі Мейл».

Тисячі шанувальників були в захваті від витонченого образу актриси (а тепер і режисера), яка пройшла по червоній килимовій доріжці в тілесній сукні з чорним декором, а струнку фігуру підкреслював фасон — корсет і звужений поділ спідниці — «риб'ячий хвіст». Чоловік Джолі, Бред Пітт, був одягнений в строгий чорний костюм, краватку і елегантну білу сорочку.

Нагадаємо, що фільм, режисером якого стала Анджеліна Джолі, заснований на реальних подіях, описує життя американця Луї Замперіні, який приймав участь в Олімпійських іграх 1936 року в Берліні. Там він не здобув перемогу в фінальному забігі і здобув прихильність Гітлера, який запросив його до себе в ложу. Передбачалося, що Замперіні візьме участь і в наступних Олімпійських іграх, але через початок Другої світової війни він був змушений відправитися на фронт.

Його літак був збитий над Японією, а сам Замперіні потрапив в полон до японців, де пережив численні тортури. Додому він повернувся лише після закінчення війни.

До речі, у фільмі знімався також популярний в Японії співак і композитор Миява.
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks ghtlcnfdbkf d Cslytї cdsq gthibq askmv — «Ytcrjhtybq»
18 Листопада, 17:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин