Настільна версія
мова | язык

Велике концертне шоу DZIDZIO в Stereo Plaza пройшло з аншлагом

18 Листопада, 21:31

Поділитися:

15 листопада кілька тисяч шанувальників різного віку зібралися на яскраве концертне шоу DZIDZIO в Stereo Plaza. Концерт тривав близько двох годин, звучала особлива програма з 18 пісень, серед яких були навіть ті, які колектив зазвичай не виконує на концертах. Таким чином, гурт DZIDZIO зробив особливий подарунок своїм шанувальникам, зігравши всі пісні, що увійшли до нового CD під назвою «DZIDZIO – ХІТИ», який Дзідзьо щедро розкидав у натовп під час виступу.

Ще однією «родзинкою» вечора стало імпровізоване виконання дуетної пісні «Павук», — один з фанів гурту читав куплет репу прямо на одній сцені з DZIDZIO. А на екранах під кожну пісню транслювався яскравий відеоряд, створений спеціально для цього шоу. До того ж на сцені разом з Дзідзьом, Лесиком та Юліком працював шоу-балет «Madrin», а розігрівав публіку перед концертом DJ Ozeroff та МС Gonibez з офіційними реміксами на пісні DZIDZIO.

Дзідзьо: «Дякую, люди, за суперконцерт! Я підозрював, що київська публіка дуже крута, а виявилось, що ви перевершили мої сподівання! Може навіть найкрутіша публіка зібралась в Києві, бо люди приїхали з усієї України! Ті тисячі рук, які люди піднімали і ми кожного бачили зі сцени, дякую їм!!!»

DZIDZIO – мегапопулярний український гурт, що був створений в місті Новояворівськ Львівської області 2009 року двома талановитими артистами Дзідзьом і Лесиком за підтримки їхнього земляка – Кузьми Скрябіна. Не дарма Дзідзьо називає Кузьму своєю «першою вчителькою». Дзідзьо – це самобутній артист з народу і спілкується й співає він так, щоб його розуміли прості люди. Завдяки його відомим монологам про ненаглядного колегу – свиню Мейсона, Дзідзьо став популярним.
Помилковий заголовок — Dtkbrt rjywthnyt ije ВЯШВЯШЩ d Ыеукущ Здфяф ghjqikj p fyikfujv

18 Листопада, 21:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин