Настільна версія
мова | язык

Здійснилася дитяча мрія співачки Тетяни Решетняк

19 Листопада, 17:45

Поділитися:

Українська співачка, екс-солістка гурту «Гарячий шоколад», Тетяна Решетняк влаштувала собі Американські канікули. Як виявилося, Тетяна в дитинстві мріяла побувати у Діснейленді.

Не дивлячись на те, що ця подорож реалізувалася тільки зараз, веселилася і відпочивала співачка як дитина. Тетяна побувала у незабутньому Вегасі, потрапила на концерт американського репера TYGA, пройшлася по Голлівудській «Алеї Слави», а також зустріла учасників легендарного колективу «Gipsy King».

Не обійшлося без походу на кіностудію Universal і це далеко не весь перелік місць, які відвідала Тетяна Решетняк під час своєї довгоочікуваної поїздки в США.

Фотографіями і своїми враження від подорожі співачка не забувала ділитися у соціальних мережах.

Нагадаємо, що у 2011 році Тетяна Решетняк, після трьох років успішної роботи в складі гурту «Гарячий Шоколад» пішла з проекту і на сьогоднішній день вона — незалежна виконавиця, автор і композитор власних пісень. У складі гурту Тетяна написала велику частину текстів пісень групи («Береги», «Без ума», «Комарово», «Неба мало» та ін.) та отримала престижну нагороду Золотий грамофон.
Помилковий заголовок — Plsqcybkfcz lbnzxf vhsz cgsdfxrb Ntnzyb Htitnyzr

19 Листопада, 17:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір