Настільна версія
мова | язык

O.TORVALD разом з CLAN-P представляють серію футболок та світшотів

19 Листопада, 17:49

Поділитися:

O.Torvald презентують офіційний мерчандайзинг гурту – нова серія футболок та світшотів присвячена альбому «ТИ Є», що днями побачить світ. Всі мальовані принти для одягу створив DJ Polarnik, фото — Надія Белік.

Євгеній Галич, O.Torvald: «
Ми презентуємо офіційний мерчандайзинг гурту, який буде з нами в концертних турах «ТИ Є» цього і наступного року. Ми вирішили зробити дуже круті футболки і світшоти, тому співпрацюємо з CLAN-P. Нам буде дуже приємно знати, що в світшоті O.Torvald ви підете на роботу чи на пари в інститут».

CLAN-P про себе: «Ми — український бренд одягу, аксесуарів і предметів інтер'єру з унікальними авторськими дизайнами. Наша футболка засвітилася навіть на шпилі МГУ в Москві, коли Мустанг проводив патріотичну акцію для України. Мета нашого бренду — нести арт людям. Ми прагнемо створювати воістину якісні товари з унікальними дизайнами, з якісних матеріалів і з якісним кроєм. Тому, ми співпрацюємо з великою кількістю ілюстраторів і дизайнерів, які створюють воістину «інтелектуальний» контент. Вся наша продукція вироблена, зроблена і протестована особисто нами. Тому за свої слова готові відповідати».

Придбати футболки та світшоти можна вже сьогодні на офіційному ресурсі http://clanpshop.com/

Нагадаємо, O.Torvald закінчили роботу над новим альбомом «ТИ Є», що записувався в Києві на студії «Бобіна» в період з червня по вересень 2014 під керівництвом саунпродюсера, яким став Андрій Хливнюк (Бумбокс). В альбомі 11 песень, над оформленнням альбому працював DJ Polarnik.

Концертний тур O.Torvald на підтримку нового альбому стартує четвертого грудня 2014. В рамках першої частини туру, організованого промо-агенцією Полумонокок, O.Torvald відіграють шість концертів. Графік туру: 4 грудня - Харків, 5 грудня - Полтава, 6 грудня - Дніпропетровськ, 7 грудня - Одеса, 12 грудня - Львів, 13 грудня - Київ.
Помилковий заголовок — Щ/ЕЩКМФДВ hfpjv p СДФТ-З ghtlcnfdkz.nm cths. aen,jkjr nf cdsnijnsd

19 Листопада, 17:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір