Настільна версія
мова | язык

Колишні учасники талант-шоу діляться враженнями про п'ятий "X-Фактор"

20 Листопада, 19:37

Поділитися:

Харизма чи вокал? Сценічний образ артиста чи його особиста історія? Чого глядач очікує від того, хто стоїть перед ним на сцені? За кого готові надсилати смс? Та врешті до кого на концерт прийде глядач?

Суперечкам про те, що ж головне для артиста немає початку і кінця, як і перепалкам на цю тему шанувальників у соціальних мережах. У боротьбу вступають особисті смаки глядачів, а переможцями стають саме ті артисти, які в результаті збирають повні зали. Дуже часто вони володіють сильними вокальними даними, але майже ніколи такого успіху не досягають ті, хто не наділені харизмою. Лише наявність другої складової може бути гарантом натовпів шанувальників, звісно за умови присутності таланту і вміння ним володіти.
Ті, кого я вирішила розпитати про враження від нових змін у форматі проекту та про симпатії до учасників цього сезону, не тільки, так чи інакше, дотичні до цього талант-шоу і знають про нього не з чуток, вони і є тими артистами, які однозначно володіють харизмою і природнім магнетизмом.

Вєта Козакова – фіналістка третього сезону, не дивлячись на постійні виступи з презентацією свого другого альбому, продовжує так само захоплено спостерігати за «Х-Фактором» і в п’ятому сезоні:
«Це, мабуть, вже невиліковно. Я дивилася всі сезони, всі кастинги. Якщо пропускала – передивлялась в інтернеті, в правильному порядку (посміхається). Шоу шикарне, як завжди.
Круто, що команда СТБ тримається, незважаючи на політичну ситуацію. Та і без людей шоу не було би таким шикарним. Щодо змін, то вони однозначно помітні, особливо у складі журі! Мудра і чуттєва Ніно та прогресивний Ваня - те, чого так довго бракувало «Х-Фактору»»
.
Ти розкриєш секрет своїх симпатій до цьогорічних учасників?
«Лєра Симулік навчається в моїй школі. Тут не можна не вболівати. Та і є за що! Хоч вона і маленька ще і їй буде дуже важко тягатись із дорослими (в плані глядацьких голосів), все одно бажаю їй провести цей час весело і продуктивно! Взагалі дуже сильні і цікаві дівчата в сезоні. І Санта, і Олеся, і Іра - всі четверо такі різні. А серед хлопців можу виділити лише одного: ще на телекастингах зауважила Артура Логая - люблю емоційних людей. Мені емоція важливіша за чистесенький вокал.»


У сім`ї та творчості Дмитра Сисоєва поповнення, тому Діма дивитися «Х-Фактор» по можливості, але при цьому відзначає: «Цей – доволі таки сильний сезон, є яскраві персонажі, цікаво спостерігати. Зміни помітні в плані постановок, вони стали значно крутіші. Щодо особистих симпатій, то дивлячись за якими критеріями, вокальними чи артистичними: в плані вокалу непогано проявили себе Кирило Каплуновський, Ірина Василенко і Діма Бабак, в плані харизми – Артур Логай.»

Євген Хмара ніколи не був учасником цього шоу, але після феєричних виступів на сцені «Україна має талант» вже не перший рік успішно співпрацює з «Х-Фактором». Він не лише в період відбору у тренувальному таборі, але й під час прямих ефірів акомпанує учасникам на фортепіано. Женя – саме той артист, що «бере» прихильників харизмою, яка перехоплює подих. Глядач спостерігає за його виступом не відводячи очей, а Женя при цьому може не промовити і слова.
«Для мене цей сезон є дуже непередбачуваним. В мене є два фаворити, але це дуже суб'єткивно, тому що я завжди добре відчував людей і іноді для мене відчуття людяності, доброти та справжньості беруть верх над професіоналізмом. І взагалі, мені здається, що не важливо хто переможе, важливо те, що кожен з учасників зможе дати телеглядачам, зможе відкрити серця і подарувати те справжнє світло, яке ми називаємо талантом!», - ділиться Женя.
Помилковий заголовок — Rjkbiys exfcybrb nfkfyn-ije lskznmcz dhf;tyyzvb ghj gэznbq @Ч-Afrnjh@

20 Листопада, 19:37

Поділитися:

Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: xfactor, Вєта Козакова, Женя Хмара, Дмитро Сисоєв, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра