Настільна версія
мова | язык

Джонні Депп любить випити з Кітом Річардсом

5 Травня, 22:51

Поділитися:

Голлівудський актор Джонні Депп дружить з гітаристом The Rolling Stones Кітом Річардсом та любить проводити із ним час.

47-річний актор Джонні Депп у захваті від того, що зміг близько подружитися з рокером Кітом Річардсом. Кіт зіграв батька капітана Джека Горобця у фільмі "Пірати Карибського моря: на краю світу". Джонні сподобалося тусуватися з Кітом на знімальному майданчику.

"Кіт - чарівний чоловік, знаєте, - зізнався Джонні. - Я знаю його вже давно. Були періоди під час зйомок, коли ми з ним трохи гуляли і базікали про все на світі під музику, дивилися кіно. Я отримав справжню насолоду. Я люблю вино, особливо гарне червоне. Не уявляю, що пив Кіт, це виглядало, як ядерний вибух. Якась суміш, рецепт якої знає тільки він сам".

Джонні, який разом з Ваннессою Параді виховує 11-річну Лілі Роуз і 9-річного Джека, запевняє, що син обожнює бачити його в ролі Джека Горобця в "Піратах Карибського моря". Але його захоплення подвоюється, коли в будинок до них приходить Роберт Дауні-молодший, що зіграв Залізну людину.

"Він дуже захоплений капітаном Джеком, - говорить актор про сина. - Але він бачить мене кожен день, так що до свого тата він вже звик. Але варто тільки Бобу Дауні, нашому старому другові, прийти до нас на вечерю, і Джек завмирає від захвату: "О Боже!". Капітан Джек явно програє на тлі Залізної людини".
Помилковий заголовок — L;jyys Ltgg k.,bnm dbgbnb p Rsnjv Hsxfhlcjv

5 Травня, 22:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин