Настільна версія
мова | язык

Персональна виставка музиканта гурту АнтитілА

22 Листопада, 15:58

Поділитися:

Барабанщик гурту АнтитілА, Денис Швець деякий час захоплюється фотографією. І так сталося, що його захоплення переросло у справжню персональну виставку мобільної фотографії, яка відбуватиметься у дніпропетровській галереї-книгарні «Чорна ящірка» з 25 листопада по 18 грудня.

Сучасні технології дуже швидко крокують вперед. Їх активний розвиток спричинив появу нових видів мистецтва, а також трансформує і переосмислює звичні нам мистецькі форми. З'явилось зокрема поняття медіа-арту. Фотографія стала одним з таких нових-старих видів художнього вираження. Певна річ, що свіжа хвиля інтересу і популярність останньої викликана якраз через появу великої кількості різноманітних гаджетів з камерою. Раптово нас заполонила величезна кількість зображень, а люди масово почали фіксувати оточуючу їх дійсність.

Начебто тепер кожен може стати фотографом. Однак, доступність інструменту і навіть навички володіння ним ще не робить з нас митця.

Говорячи про фотографію, ми не можемо забувати й про інші види зображального мистецтва - графіку, живопис, інсталяцію. Фотографія все одно продовжує живитись ними і вимагає від свого автора не лише покликання, а й хорошого чуття, доброго смаку і технічної вправності.

З цим добре порається Денис Швець, музикант, барабанщик гурту «Антитіла». Його роботи більшою мірою репортажні, проте естетична та художня цінність не залишаються поза увагою фотографа. Денис фіксує своїх героїв у природньому середовищі, в життєвому неперервному процесі. Камера смартфону, через масове розповсюдження неакцентована об'єктом спостереження, стає тією замковою шпариною, крізь яку ми можемо побачити мить з чужого чи й власного життя, залишаючись непоміченими на видноті.

Денис Швець
2013 - переможець паралельної програми у рамках V Московської Бієнале, конкурс InstaART (Москва)
2014 - переможець конкурсу "До 60-річчя радіо Свобода" (Київ)
2014 - учасник курсу мобільної фотографії Сергія Сараханова KievArtCollege (Київ)
Помилковий заголовок — Gthcjyfkmyf dbcnfdrf vepbrfynf uehne FynbnskF

22 Листопада, 15:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин