Настільна версія
мова | язык

MBAND: названі переможці шоу «Хочу до Меладзе»

24 Листопада, 17:04

Поділитися:

Учора, 23 листопада, відбувся довгоочікуваний фінал серіаліті «Хочу до Меладзе» і тепер відомий продюсер Костянтин Меладзе представляє світу свій новий бойз-бенд під назвою MBAND.

На фінішну пряму вийшли дві групи — підопічні Анни Сєдокової та Сергія Лазарєва. Після того, як 8 фіналістів виконали для глядачів україномовну пісню Олександра Пономарьова «Чому так гiрко плакала вона?», проголосувати за вподобаний колектив мали можливість жителі України, Білорусі, Казахстану та Росії. Так, за результатами голосування перемогу в шоу «Хочу до Меладзе» здобула група Сергія Лазарєва, в яку входять: Микита Кіоссе, Анатолій Цой, Владислав Рамм і Артем Піндюра. Саме з цією четвіркою тепер буде співпрацювати продюсер Костянтин Меладзе.

Хлопці вже встигли записати свою дебютну ліричну композицію, яка отримала назву «Вона повернеться». Не за горами і зйомки кліпу, якими, швидше за все, займеться режисер шоу «Хочу до Меладзе» Алан Бадоєв. До речі, раніше в інтерв'ю Костянтин Меладзе коментував, що збирається створити такий чоловічий гурт, який зможе перевершити культових Backstreet Boys.
Помилковий заголовок — ЬИФТВ^ yfpdfys gthtvj;ws ije «{jxe lj Vtkflpt»
24 Листопада, 17:04

Поділитися:

Источник: story.com.ua

Теги: MBAND, меладзе

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон