Настільна версія
мова | язык

Олег Скрипка розпочинає краудфандінг для українських солдат

26 Листопада, 13:38

Поділитися:

Олег Скрипка залучає новітні інформаційні технології в кампанії збору коштів для українських солдат. Чимало українських артистів збирають кошти на потрeби армії. Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка вже провів багато різноманітних заходів для українських солдат. Проте потрeби армії повсякчас зростають.

Тож Олег вирішив втілити в життя нову для нашої країни концепцію реалізації благодійних проектів - celebrity-driven crowdfunding (спільне фінансування, реалізоване за участі відомих людей). Скрипка запустив кампанію по збору коштів на українському ресурсі.

Суть в тому, що до реалізації громадського проекту залучаються знаменитості (відомі, публічні люди): музиканти, актори, люди з бізнесу, або громадські діячі, які одночасно служать гарантією якості реалізації даного проекту, та мають свою значну «армію» відданих фанатів і просто шанувальників, готових підтримати реалізацію ідей знаменитостей. Найбільш значущою краудфандінговой платформою такого нового форматі є британська компанія Prizeo, на якій успішно провели свої кампанії — Пол Маккартні, Леді Гага, Алішія Кійз та багато інших.


Олег Скрипка разом з Pricelessly, запрошують тебе підтримати наших мужніх хлопців з 9-ого полку оперативного призначення Національної гвардії України. В полку служать більше тисячі свідомих захисників нашої Вітчизни. Підтримавши цю кампанію, ти отримаєш раритетні речі (справжні артефакти!) з кліпів ВВ, диск або квиток на концерт та можливість потрапити на бекстейдж і познайомитись з Олегом та його командою - побачити на власні очі, як створюється концерт!

Pricelessly забезпечать твою подорож до столиці України. Це дійсно унікальна можливість зробити добру справу з улюбленим артистом!
Помилковий заголовок — Jktu Crhbgrf hjpgjxbyf' rhfelafylsyu lkz erhfїycmrb[ cjklfn

26 Листопада, 13:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон