Настільна версія
мова | язык

Актор Джеймс Франко випустив «календар Селфі»

26 Листопада, 20:26

Поділитися:

Видання Paper використало автопортрети актора Джеймса Франко з Instagram для створення календаря на 2015 рік. Раніше для цього ж проекту Кім Кардашьян сфотографувалася на обкладинку оголеною.

В рамках свого проекту по «поламай інтернет» (#BreakTheInternet) журнал Paper виклав у відкритий доступ календар із селфі голлівудського актора Джеймса Франко («Оз: Великий і Жахливий», «Їж, молись, кохай», «Харві Мілк»).

Крім фотографій і стандартної сітки, в календарі є докладні примітки на кожен місяць, із зазначенням, яке саме селфі можна зробити в той чи інший день, і прикладами від самого Джеймса.

У листопаді журнал Paper вже залучав Франко до реалізації іншої частини цього проекту. Актор провів відеоконференцію під тегом #MakeJamesDo, під час якої виконував бажання глядачів. Він встиг, наприклад, станцювати «тверк» і облизати зроблену з носка ляльку.

Раніше в проекті #BreakTheInternet взяли участь інші американські знаменитості. Наприклад, Кім Кардашьян погодилася сфотографуватися повністю голою. Один зі знімків цієї фотосесії швидко перетворився на матеріал для фотожаб та інтернет-мем.
Помилковий заголовок — Frnjh L;tqvc Ahfyrj dbgecnbd «rfktylfh Ctkas»
26 Листопада, 20:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день сім'ї

Міжнародний день повернення речей

Сьогодні іменини святкують:

Афанасій, Борис, Гліб, Зоя