Настільна версія
мова | язык

Disney нарешті показала перший трейлер сьомого епізоду «Зоряних воєн»

1 Грудня, 22:03

Поділитися:

У мережі відбулася прем'єра першого трейлера фільму «Зоряні війни: Пробудження сили». Це вже третій епізод легендарної саги, поставлений не творцем всесвіту Джорджем Лукасом (п'ятий знімав Ірвін Кершнер, а шостий — Річард Маркуенд). Цього разу крісло постановника зайняв Джей Джей Абрамс («Стартрек», «Місія: нездійсненна 3»).

88-секундне відео представляє собою швидку нарізку із видовищних і ностальгічних моментів та легендарним Тисячолітнім соколом у фіналі.

Прем'єра ролика викликала значний резонанс у мережі. Кілька російських ЗМІ, включаючи Ren TV та «Газету.Ru», встигли видати саморобні відеокліпи фанатів за справжній трейлер. Остання навіть двічі зробила таку помилку. Британське ж видання The Telegraph навпаки опублікувало добірку роликів-обманок, за допомогою яких фанати вводять один одного в оману.

Спеціально для людей, які з нетерпінням чекають в трейлер запустили сайт, який в будь-який момент часу відповідав на питання, чи вже вийшов ролик чи ще ні.

Робота над сьомим епізодом «Зоряних воєн» почалася практично відразу після укладення угоди між режисером Джорджем Лукасом і Disney. У 2012 році постановник продав свою компанію Lucasfilm і всі права на легендарний всесвіт за 4 з гаком мільярди доларів, заявивши що хоче передати кінофраншизу в руки нового покоління кінематографістів.
Помилковий заголовок — Вшытун yfhtins gjrfpfkf gthibq nhtqkth cmjvjuj tgspjle «Pjhzyb[ dj'y»
1 Грудня, 22:03

Поділитися:

Джерело: tjournal.ru

Теги: Disney, зоряні війни

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій