Настільна версія
мова | язык

За зраду Річард Гір заплатить дружині 50 мільйонів доларів

1 Грудня, 22:57

Поділитися:

Зрада з приятелькою дружини, з якою Кері Лоуелл ходила на йогу, може обійтися Річарду Гіру в суму понад сотню мільйонів доларів, а деталі його загулів можуть стати надбанням громадськості, якщо справа дійде до суду.

Дружина пожертвувала заради Гіра своєю кар'єрою, бо почала виховувати їх спільного сина Гомера ще за пару років до того, як коханий в 2002 році покликав її під вінець. З того часу Кері лише пару разів знялася в серіалах, постійно відхиляючи вигідні пропозиції, щоб чоловік і син почували себе добре.

Однак Річард не втримався і вреті-решт віддав перевагу інтризі на стороні. Кері впевнена, що 65-річний актор повинен за це заплатити. За найскромнішими підрахунками, статок актора оцінюється в 300 мільйонів, отже, як мінімум на третину вона має повне право.

Як каже адвокат 53-річної екс-моделі, Гір увесь цей рік уникав обговорення грошового питання з колишньою дружиною. Невірний чоловік ще може уникнути розголосу і скандалу, якщо погодиться по-тихому виписати жінці чек з цифрою, що задовольняє її. І швидше за все йдеться про суму вдвічі нижче, тобто максимум 50 мільйонів.
Помилковий заголовок — Pf phfle Hsxfhl Ush pfgkfnbnm lhe;bys 50 vskmqjysd ljkfhsd

1 Грудня, 22:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)