Настільна версія
мова | язык

Алан Бадоєв подарує кліп фіналісту проекту «Хочу до Меладзе»

1 Грудня, 23:12

Поділитися:

Творець і режисер «Хочу до Меладзе» — Алан Бадоєв виявив бажання зняти відео-кліп для одного з фіналістів проекту. Це бажання виникло після того, як дебютний сингл фіналіста шоу Слави Басюл злетів на перше місце в топі продажів на iTunes всього лише за добу після прем'єри.

«
Доброго ранку! Розбудило мене сьогодні перше місце Слави Басюл, — привітав своїх підписників в Instagram Алан Бадоєв. — Ось це сила людей, які вірять і люблять свого Артиста! Кожен день вірю в маленьке диво».

Слава Басюл дійшов до гранд-фіналу проекту «Хочу до Меладзе», однак в групу M-band так і не потрапив. Після прем'єри дебютного синглу шанувальники артиста угледіли в такому рішенні легендарного композитора бачення Басюл виключно в якості сольного виконавця!

Фани Слави Басюл відтепер називають його не інакше як Герой нашого часу — за аналогією зі слоганом серіаліті «Хочу до Меладзе». Цікава деталь: у коментарях в соціальних мережах слухачі приписують авторство пісні відразу двом Максимам — Фадєєву і Барських — за продовження їх музичних традицій.

Насправді ж композиція «Разбуди меня» була написана самим Славою Басюл, а саунд-продюсером треку виступив фронтмен групи The Maneken Євген Філатов.

«У мене немає слів. Я просто дуже вдячний вам. Місце не головне, важливо усвідомлення того, що пісня вам подобається», — таке звернення залишив артист своїм шанувальникам у соціальній мережі.

Зйомки кліпу «Разбуди меня» відбудуться в середині грудня у Києві.
Помилковий заголовок — Fkfy <flj'd gjlfhe' rksg asyfkscne ghjtrne «{jxe lj Vtkflpt»
1 Грудня, 23:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон