Настільна версія
мова | язык

Сірша Ронан зіграє головну роль в екранізації чергової книги Стефані Майєр

6 Травня, 11:13

Поділитися:

Сірша Ронан зіграє в екранізації книги Стефані Майєр "Гостя". Актриса виконає роль головної героїні на ім`я Мелані.

Сюжет книги розвертається в майбутньому. Людство майже повністю знищене расою інопланетних загарбників, відомих як Душі. Ці істоти вселяються в людське тіло і знищують особу господаря, замінюючи її своєю.

Сценарій для картини написав Ендрю Ніккол, відомий по таких картинах як "Термінал" з Томом Хенксом "Шоу Трумана" з Джимом Керрі і "Гаттака" з Етаном Хоуком і Умой Турман. У фільму доки немає режисера (у свій час режисером значився сам Ніккол). Компанія-виробник Inferno має намір продати проект крупної студії під час Каннського фестивалю, який пройдет з 11 по 22 травня 2011 року.

Останнім проектом 17-річною Сірши Ронан стала стрічка "Ханна. Ідеальна зброя", що вийшла в прокат в США на початку квітня 2011 року. Сюжет картини строїться довкола дівчинки-підлітка (її і грає Ронан), яку папа з самого дитинства учив мистецтву виживання і прийомам силової боротьби. Окрім цього в даний час Ронан зайнята в "Хоббиті" Пітера Джексона.

"Гостя" Стефані Майєр, відомою в першу чергу як автор саги "Сутінки", була опублікована в 2008 році. Протягом 26 тижнів книга входила в список бестселерів The New York Times - один з найпрестижніших списків такого роду.
Помилковий заголовок — Cshif Hjyfy psuhf' ujkjdye hjkm d trhfyspfwsї xthujdjї rybub Cntafys Vfq'h

6 Травня, 11:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон