Настільна версія
мова | язык

Тартак зіграє концерти «на замовлення»

2 Грудня, 13:08

Поділитися:

Сашко Положинський оголосив результати голосування по визначенню сет-листів своїх майбутніх ювілейних концертів «Тартака». Прихильниками гурту відібрані 18 композіцій різних років кар'єри колективу, що й будуть відіграні на шоу. Список поданий у послідовності набраних голосів. Виконуватимуться пісні в довільному порядку.

В першу трійку найпопулярнійших треків «Тартака» увійшли протестно-революційні «Не Кажучи Нікому», «Я Не Хочу» та «Лицарський Хрест».

«
Результати голосування не дуже здивували в частині лідерів — хіба за деякими винятками, — коментує Положинський. — Однак загальні результати виявилися дуже інформативними і часто несподіваними. Так, наприклад, одна із наших, на мою думку, найбільш вдалих пісень «3Dенс», яку люди дуже класно сприймають на кожному концерті, набрала ледь-ледь не найменшу кількість голосів. Багато пісень, які ми вважали хітовими і часто включали до концертної програми, опинилися в останній двадцятці, а деякі перевірені часом концертні забійники добряче не добрали голосів до обраної 18-ки».

Загалом трьома лідерами виявилися пісні, від яких цього можна було очікувати, враховуючи, що їх просять виконати майже на кожному концерті, та й ситуація в країні такому вибору цілком відповідає. Загальна ж програма, складена за результатами голосування, виглядатиме так:

1. Не Кажучи Нікому
2. Я Не Хочу
3. Лицарський Хрест
4. Божевільні Танці
5. Хулігани
6. Я Не Знаю
7. Нашеліто
8. 100%-ний Плагіат
9. Понад Хмарами
10. Стільникове Кохання
11. Ні Я Не Ту Кохав
12. Омана
13. Буча-Чака
14. Просто Ніжно Так
15. Дж..Ангел
16. Це Ваше Свято
17. Ти Дуже Гарна
18. Розтрусіть Свої Сідниці.

«Я, мабуть, склав би дещо іншу програму, але як вибрали — так вибрали, — резюмує музикант.  зрештою, я радий, що зміг цей тягар перекласти на плечі тих, кому ці пісні слухати на концертах».

Ці пісні та 15 треків нової програми (плюс, можливо, декілька кілька пісень на біс) можна буде почути на концертах, присвячених 18-літтю «Тартака»: 11-го грудня в Києві, 12-го — в Дніпропетровську, 13-го — в Полтаві та 14-го — в Харкові. Всі на концерти!
Помилковий заголовок — Nfhnfr psuhf' rjywthnb «yf pfvjdktyyz»

2 Грудня, 13:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон