Настільна версія
мова | язык

7 грудня у столиці України пройде шостий Київський міжнародний блюз фестиваль

2 Грудня, 13:15

Поділитися:

7 грудня 2014 в 18:00 в Будинку освіти і культури «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16а) відбудеться щорічний Київський міжнародний блюз фестиваль.

У різні роки в ньому брали участь такі відомі блюзмени, як Мік Тейлор, Боб Марголін, Гай Девіс, Пол Крол, Деррік Біг Уокер, а також найяскравіші представники блюзу України, Росії та Білорусі. Цього року фестиваль відбудеться вже вшосте і вперше у своїй історії пройде у великому концертному залі.

Добра воля і єднання за допомогою музики — ось основний девіз VI Київського міжнародного блюз фестивалю.

Відкриє концертну програму українська група THE BROTHERS. Колектив був створений в місті Артемівськ чотирма братами. Гурт виконує оригінально і атмосферну авторську музику, в якій можна почути елементи кантрі, блюзу, південного року. Музиканти: Роман Пронін - вокал, бек-вокал, губна гармоніка, мелодика, укулеле, 8-струнна тенор-гітара, сигар-бокс гітара; Андрій Пронін - гітара, слайд-гітара, банджо, сигар-бокс гітара, вокал, бек-вокал; Юрій Горяістов - гітара, слайд-гітара, 7-струнна слайд-гітара, сигар-бокс гітара, вокал, бек-вокал; Олександр Горяістов - бас-гітара; Володимир Чеботаєв - барабани.

Продовжить фестиваль Eirik Bergene Trio (Норвегія-Україна). У виконавській манері майстра губної гармоніки і співака Ейріка Бергене відчуваються традиції чиказького і техаського блюзу, класичного бугі, луїзіанської музики, джамп-блюзу і свінгу, а також джазу. За короткий час, завдяки внутрішній цілеспрямованості, виконавець еволюціонував від домашнього музикування до роботи з зірками міжнародного масштабу (такими, як Марк Хаммел, Карлос Дель Хункі, Джуніор Уотсон і багатьма іншими). Для фестивалю норвезький виконавець приготував спеціальну програму за участю своїх українських колег - Стаса Чумакова (клавішні) і Макса Таврічеського (гітара).

Закриє програму фестивалю спільний російсько-український проект Міхаіл Мішуріс & Train Four Blues Band. До того, як стати одним з найяскравіших і харизматичних виконавців на російській блюзової сцені, Міхаіл Мішуріс пройшов шлях «від Новосибірська до Чикаго». Переїхавши до Москви, Міхаіл підкорив її відкритою безпосередністю та музичною принциповістю. Що б не виконував цей артист - класику чиказького ритм-н-блюзу, авторські композиції, запальний свінг - у всьому відчувається глибока індивідуальність і професіоналізм, завдяки чому концерти Мішуріса перетворюються на незабутнє шоу. Підтримають російського виконавця українські музиканти - учасники TRAIN FOUR BLUES BAND: Макс Ватутін - гітара, Олексій Парохненко - бас, Роман Сокирко - барабани.
Помилковий заголовок — 7 uhelyz e cnjkbws Erhfїyb ghjqlt ijcnbq Rbїdcmrbq vs;yfhjlybq ,k.p atcnbdfkm
2 Грудня, 13:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)