Настільна версія
мова | язык

Гвен Стефані покаталася на емодзі-кульці в кліпі на пісню «Spark the Fire»

3 Грудня, 19:53

Поділитися:

Відома співачка Гвен Стефані презентувала відео на пісню «Spark the Fire», над якою працювала зі своїм другом і колегою Фарреллом Вільямсом. Кліп знятий в стилі поп-арт вийшов дуже яскравим і запальним. Композиція стане другим синглом на підтримку майбутнього, третього за рахунком, сольного альбому вокалістки No Doubt.

Кліп відображає яскравий світ, наповнений анімаційними персонажами. Все починається з того, що Гвен летить на емодзі-кульці над казковим містом. Потім вона потрапляє на вечірку, де її оточує ще більше таких символів. Голова, точніше – голови Фаррелла Вільямса, котрий став продюсером кліпу, в одному з епізодів кружляють навколо артистки.

Також у ролику був помічений продакт-плейсмент, включаючи машину марки «Fiat», яку Гвен недавно зголосилася рекламувати.

«Це – свого роду зіткнення... це панк-рок з олд-скульним присмаком і клубними відчуттями, однак у ньому показано сучасний емодзі-світ, і це дійсно дуже добре поєднується», – розповіла Гвен про кліп

Можна з впевненістю сказати, що цей кліп може позмагатися з попередньої барвистою роботою Гвен — відео «Baby Do not Lie». 

Зазначимо, що робота над новою платівкою і піснею — не перше співробітництво Гвен Стефані і Фаррелла Вільямса. Крім сусідства в суддівських кріслах на американському шоу The Voice, артисти вже працювали 10 років тому над дебютним альбомом Стефані «Love. Angel. Music. Baby».

Саме Фаррелл був автором хіта Hollaback Girl (2005), який повернув співачку на олімп слави після розпаду групи No Doubt.
Помилковий заголовок — Udty Cntafys gjrfnfkfcz yf tvjlps-rekmws d rksgs yf gscy. «Ызфкл еру Ашку»
3 Грудня, 19:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра