Настільна версія
мова | язык

Berlin Music Video Awards 2015 оголошує міжнародний пошук учасників

5 Грудня, 14:53

Поділитися:

Незалежний фестиваль музичного відео Berlin Music Video Awards 2015, який цього року відбудеться 26-30 травня в Берліні (Німеччина) звертається до музикантів, кліпмейкерів, продюсерів і лейблів з усього світу! До 1 березня триває прийом заявок на участь у фестивалі і боротьбі за премію 2000 євро та міжнародне визнання. 

Подати заявку може кожен бажаючий. Визначальним фактором вибору BMVA стане не бюджет ролика, стиль музики, або гучні імена авторів, а ідея, талант і креативність.

В минулому році BMVA залучив понад 120 номінантів з 25 країн. Цього року Berlin Music Video Awards звертає особливу увагу на себе кліпмейкерів України, Прибалтики, Білорусі, Росії та Польщі з мрією зацікавити більше учасників із цих країн. Фіналісти відбіркового туру відправляться в Берлін, де зможуть представити свої роботи на розсуд членів журі – голлівудських операторів, режисерів, продюсерів і європейських музикантів – в 15 номінаціях. Cеред них «Найкраща концепція», «Найкращий анімаційний фільм», «Найкращі візуальні ефекти», «Найдивніше відео», «Найтрешовіше відео», «Найкраще live-відео» і «Найкращий експеримент» − абсолютно нова номінація цього року. При цьому організатори прийняли рішення оплатити переліт і проживання фіналістам і переможцям з України!

«Головне – висока якість робіт і дотримання авторських прав, − говорить Діана Грушецька, офіційний представник BMVA в Україні. – Крім того перебування в Берліні на BMVA майже протягом тижня – це виключна можливість для незалежних відеохудожників, кінематографістів і музикантів продемонструвати свою творчість, отримати важливі навички і зав’язати доленосні знайомства. Наприклад, в журі фестивалю минулого року були Сhristoph Schinko – режисер, сценарист і 3D-аніматор, який працював над «Гаррі Поттером» і «Хроніками Нарнії», і Zoran Bihac – музикант і режисер, який працював з Rammstein і Die Fantastischen Vier. Berlin Music Video Awards створює фантастичні умови для неформального спілкування!»
Помилковий заголовок — Иукдшт Ьгышс Мшвущ Фцфквы 2015 jujkjie' vs;yfhjlybq gjier exfcybrsd

5 Грудня, 14:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків