Настільна версія
мова | язык

Шварценеггер повернеться в кіно з роллю кінського тренера

6 Травня, 11:24

Поділитися:

Арнольд Шварцнеггер приступить до зйомок у фільмі про невдаху кінського тренера на ім'я Майк з фільму, який збирається знімати режисер Бред Ферман.

Актор Арнольд Шварценеггер, який пішов з посади губернатора Каліфорнії, вибрав роль, з якою він повернеться в кіно - це виявився не Термінатор, а невдаха кінський тренер на ім'я Майк з фільму, який збирається знімати режисер "Лінкольна для адвоката" Бред Ферман.

Картина заснована на романі Річарда Неша "Плач мачо", де героєві, у якого загинули і дружина, і син, доводиться на вимогу боса викрадати дев'ятирічного хлопчика в Мексиці. Мати дитини, як водиться в подібних сюжетах, не дуже-то прагне повернення хулігана додому, так що викрадачеві доводиться везти його в Штати до батька, паралельно ухиляючись від поліцейського переслідування. Права на екранізацію вже кілька років тому купив продюсер "Хрещеного батька" Ел Радді, який розглядав у якості кандидатів на головну роль самих різних зірок, від Пірса Броснана до Клінта Іствуда, але врешті-решт зупинився на Шварценеггері.

"Якщо все вийде - а я вважаю, що так і буде, - фільм стане класикою. З емоційної точки зору він працює прекрасно. Думаю, до фіналу глядачі будуть сміятися крізь сльози. І я запевняю, що ви по-новому поглянете на Шварценеггера. Арнольд завжди грав суворих м'язистих хлопців, але в житті він інший, він дуже делікатний. І саме цю делікатність, навіть ніжність, ми хочемо показати на екрані", - наводяться слова продюсера.

За неперевіреними даними, гонорар Шварцнеггера складе 12,5 мільйонів доларів плюс 25% від касової виручки.

Зйомки мають розпочатися у вересні, а термін виходу на екран залежить від того, наскільки успішно проект буде продаватися на кіноринку Каннського кінофестивалю, який почнеться наступного тижня.

Разом з тим, вже підтверджено, що Шварценеггер готовий зніматися в продовженні "Термінатора". Щоправда, в цій історії теж поки немає конкретних термінів.
Помилковий заголовок — Idfhwtytuuth gjdthytnmcz d rsyj p hjkk. rsycmrjuj nhtythf

6 Травня, 11:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон