Настільна версія
мова | язык

Вийшов перший трейлер українського фільму «Незламна»

6 Грудня, 16:56

Поділитися:

Військова драма «Незламна» стала першим національним фільмом, який взяв у прокат світової мейджор 20th Century Fox. Трейлер байопіку, вже доступний в інтернеті.

Сюжет картини заснований на реальних подіях і розповідає про життя легендарної українки Людмили Павличенко — однієї з кращих жінок-снайперів в історії 
Другої світової війниДо речі, походить вона з Білої Церкви, де нині одна з вулиць носить її ім'я — як вулиця і в Севастополі, де довелося воювати снайперу. Майору, Герою Радянського Союзу судилося знищити понад 300 нацистів, відвідати США, де вона познайомилася з дружиною президента Елеонорою Рузвельт. Саме Людмила Павліченко виголосила полум'яну промову в Конгресі США, за два місяці після якої було відкрито Другий фронт.

Фільм заплановано як амбітний байопік із російськими зірками. Прем'єра відбудеться навесні 2015 року. Фільм покажуть не тільки на великих екранах - 4-серійну телеверсію можна буде подивитися на каналі «Україна».

Зйомки картини розпочалися у 2012-му й завершилися в середині червня цього року. Фільм відзначає амбітний задум, у якому масштабні зйомки поєднуються зі складним постпродакшном. Бюджет україно-російського фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

Виробник — студія «Кінороб». Постпродакшном і дистрибуцією опікується Film.ua. У зйомках стрічки був також задіяний телеканал «Україна».

Режисер «Незламної» — Сергій Мокрицький, продюсером виступив Єгор Олесов. У головних ролях задіяні Юлія Пересільд («Край», «П'ять наречених», «Параджанов») та Євген Циганов («Діти Арбату», «Пітер FM», «Відлига»).
Помилковий заголовок — Dbqijd gthibq nhtqkth erhfїycmrjuj askmve «Ytpkfvyf»
6 Грудня, 16:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван