Настільна версія
мова | язык

Ведучі ТСН заспівали для солдат «Повертайся живим»

6 Грудня, 17:31

Поділитися:

До Дня Збройних сил України, який відзначається 6 грудня, ведучі ТСН представили зворушливий відеокліп на пісню «Повертайся живим».

У музичній відеороботі, присвяченій захисникам, які воюють в зоні АТО, взяли участь Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвицька, Марічка Падалко та Юлія Бориско. Компанію їм склали професійні музиканти: дует «Тельнюк: сестри» і група «Kozak System».Автор слів пісні «Повертайся живим» – київська поетеса Ірина Цілик, а музику написала співачка Леся Тельнюк.

«Я переконана, що нам важливо присвятити цю пісню не тільки нашим світлим воїнам, за чиє повернення ми молимося, а й тим мужнім і відданим жінкам і матерям, які їх чекають. Я кожну хвилину розділяю їх хвилювання, їхній біль, їхні страх і їх надію. Дай Бог всім сил дочекатися якнайшвидшого повернення героїв!», – ділиться Марічка Падалко.

Соломія Вітвіцька запевняє, що пісня, крім того, що драйвова, в той же час і дуже зворушлива. «Пам’ятаю, поки їхала в студію на запис пісні в авто, слухала її і намагалася підспівувати. У якийсь момент ком підступив до горла і я розплакалася … Неначе паралельна реальність – ми тут, вони там. Коли буваю на Сході, кожен раз дивуюся, наскільки сильні і мужні у нас чоловіки. і нехай все обов’язково повертаються до нас і до своїх рідних живими і з перемогою!», – каже Соломія.

Юлія Бориско зізнається, що вже знала цю пісню, і встигла її полюбити. Але до останнього сумнівалася, чи варто виходити за межі звичного ефірного образу, бо треба мати талант співати. «Але бажання зробити щось несподіване для наших захисників-героїв переважило страх особистого вокального провалу. Я співала серцем. Довірилася професіоналам – приблизно так, як ми довіряємо нашим захисникам на Сході», – розповідає Юлія Бориско. 

«Ти, головне, Повертайся додому, Врешті знімай запілюжені берці, І вчися наново жити тому, З перепрошитою вірою в серці» — співають ведучі.
Помилковий заголовок — Dtlexs NCY pfcgsdfkb lkz cjklfn «Gjdthnfqcz ;bdbv»
6 Грудня, 17:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс