Настільна версія
мова | язык

Обрано головний колір 2015 року

26 Грудня, 14:34

Поділитися:

Щорічно працівники всесвітньо відомого Дослідницького центру Інституту кольору Pantone вибирають відтінок, який вважатиметься найактуальнішим у наступному сезоні. Якщо у 2014-му ним став пурпурний Radiant Orchid («Сяюча орхідея»), то в прийдешньому 2015-му на перший план виходить насичений теплий тон Marsala («Марсала») і стає однозначним  фаворитом модної палітри наступного року.

Цей багатий «винний» відтінок, названий на честь знаменитого сицилійського солодкого міцного вина, часом нагадує колір скоринки граната, а часом у ньому вгадується бурштинова й шоколадна нотка.

Фахівці Pantone вважають цей тон універсальним і придатним для застосування у будь-яких сферах нашого життя — краса, мода, промисловий дизайн, домашній інтер'єр.


У модному гардеробі тонкий і спокусливий теплий відтінок «Марсала» неперевершено виглядає «соло». Але, в той же час, гармонійно поєднується і з іншими кольорами. 



Крім того, відтінки рожевого вина вдало доповнять одяг з квітковими та смугастими принтами, які будуть актуальні у майбутньому весняно-літньому сезоні 2015. Також фахівці радять робити ставку на взуття та аксесуари кольору «марсала».

Інші модні відтінки 2015 року, які рекомендує Інститут кольору Pantone:

Помилковий заголовок — J,hfyj ujkjdybq rjksh 2015 hjre

26 Грудня, 14:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір