Настільна версія
мова | язык

Володимир Ткаченко отримав премію «Пісня року 2014»

9 Грудня, 21:57

Поділитися:

4 грудня в прямому ефірі програми «Ранок з Інтером» відбулося чергове вручення національної музичної премії «Пісня року-2014». Щасливим володарем статуетки став співак, автор та композитор, Володимир Ткаченко. Тисячі глядачів віддали свої голоси за його композицію «Бути там, де ти».

«Дуже дякую всім українцям, котрі голосували за «Бути там, де ти». Мені дуже приємно. Це для мене перший крок. Я обіцяю Вам писати. Радувати Вас своїми піснями. Побачимося наступного року» — звернувся до своїх шанувальників Володимир Ткаченко. 

Нагадаємо, що пісня «Бути там, де ти» вперше побачила світ напередодні національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2014». Миттєво завоювала прихильність слухачів, котрі протягом декількох тижнів утримували пісню на вершині двох хіт-парадів музикального порталу «На Всі 100», де з рештою композиція отримала звання «Стовідсотковий хіт». 

Під час спілкування з ведучою ранкового шоу Володимир розповів, що писав пісню частинами, починаючи з 2010 року. У 2011 році з'явився приспів, а в минулому році у співака виникло бажання саме з цим музикальним доробком представляти країну на конкурсі. «Це не була пісня спеціально для «Євробачення». Ця пісня просто «написалась» і я відчував, що з цією піснею хочу поїхати і показати українську мову, Україну. Я вважав, що з цією піснею можна зайняти дуже пристойне місце!» — розповів Володимир.

Помилковий заголовок — Djkjlbvbh Nrfxtyrj jnhbvfd ghtvs. «Gscyz hjre 2014»

9 Грудня, 21:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір