Настільна версія
мова | язык

Українські виконавці привітають дітей зі святом Миколая!

10 Грудня, 12:56

Поділитися:

Напередодні дня Святого Миколая, 16 грудня (вівторок) о 16:00, у Центрі культури і мистецтв СБУ (вул. Ірининська, 6) відбудеться святковий концерт-казка «Загадаю Миколаю» за участю маленьких та дорослих «чарівників».

Юні артисти Фабрики Естради Тетяни Піскарьової представлять глядачам музичну казку. Задля цього вони перевтіляться у казкових героїв: фею Віхолу, Снігуроньку, фею Сніжинку, чарівних художниць та багатьох інших. Їх підтримають дитячі колективи: ансамбль «Зернятко», студія танцю «КаприZ» і школа-студія Алли Духової Todes.

Справжнім сюрпризом концерту стануть виступи народних артистів України Віктора Павліка, Анатолія Матвійчука та Павла Зіброва, заслужених артистів - Тетяни Піскарьової, Наталки Карпи, Олега Шака та Лілії Остапенко, улюблених виконавців та переможців популярних талант-шоу Павла Табакова, Аркадія Войтюка та Світлани Тарабарової, а також гуртів V.R.O.D.A. і «ШОКОЛАДКА». З найкращими побажаннями улюблені та знані артисти виконають для дітей свої найкращі пісні!

"Кожен знає, що мрія, яку загадують дітки напередодні новорічних свят – обов’язково здійсниться, а якщо одне і теж бажання загадають всі, всі, всі, то в цьому можна навіть і не сумніватися. Чого ми зараз хочемо найбільше? Звісно миру... Нехай мир та спокій запанують в нашій країні!" - саме це є основним меседжем концерту-казки «Загадаю Миколаю», яку талановиті дітки хочуть втілити в життя за допомогою своїх дорослих колег.

Вхід на концерт-казку – вільний. Загадайте своє бажання Миколаю разом з нами!
Помилковий заголовок — Erhfїycmrs dbrjyfdws ghbdsnf.nm lsntq ps cdznjv Vbrjkfz!

10 Грудня, 12:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій