Настільна версія
мова | язык

Затримали контрабанду iPhone 4

26 Січня, 11:44

Поділитися:

Прикордонні служби спільно з митниками затримали контрабанду 135 комунікаторів iPhone 4 на 150 тис. доларів, а також іншу техніку і старовинну скрипку в пункті пропуску "Краковець" (Львівська область).

Згідно з повідомленням, 26 січня близько 4:30 прикордонники направили автобус Neoplan, що здійснював рейс "Констанца - Київ", на ретельну перевірку. У конструктивних особливостях автобуса прикордонно-митна група виявила 135 iPhone 4, роздрібна вартість яких в Україні становить близько 1,1 тис. доларів за штуку. 

Крім цього, співробітники пункту пропуску виявили 20 веб-камер, 57 Wi-Fi модемів, 67 жорстких дисків для комп'ютерів, а також старовинну скрипку, виготовлену, за попередніми даними, у 18 столітті. Пасажирів, які їхали в зазначеному автобусі, пересадили на інший - "Прага - Київ". 

Нагадаємо, комунікатори iPhone не продаються в Україну офіційно, однак купити їх у країні можна легко, більшість продавців навіть надають на них гарантію. Водночас НКРЗ стверджує, що всі нелегально придбані iPhone буде з часом відключено від обслуговування операторами.
Помилковий заголовок — Pfnhbvfkb rjynhf,fyle шЗрщту 4

26 Січня, 11:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір