Настільна версія
мова | язык

Диск Івана Дорна став альбомом року в російському iTunes

10 Грудня, 18:32

Поділитися:

Музичний сервіс iTunes оприлюднив традиційні річні списки альбомів і треків, які стали кращими в різних країнах. Як повідомляє агентство Intermedia, експертний рейтинг російського iTunes очолив новий альбом українського артиста Івана Дорна «RanDorn», виданий в листопаді цього року.

Нагадаємо, «RanDorn» став другою платівкою в дискографії виконавця. До альбому увійшли 16 треків, в тому числі фічерінг з Pianoбой і раніше широко представлені в ефірі пісні «Невоспитанный», «Танец пингвина» (кавер пісні «Скрябіна») і «Спортивная». Згідно прес-релізу, стилістичний підхід автори запозичили у першого альбому і зробили його ще більш різноплановим: тріп-хоп, фанк, гараж, реп, диско-опера, сінті-рок, нью-диско, соулфул хаус — «і так до безкінечності».

У британському сегменті iTunes головними бестселерами року були визнані альбом Еда Ширана «X» і хіт Фарелла Вільямса «Happy». Першому вдалося обійти саундтрек «всіх часів і народів» «Frozen» і один з лідерів світових продажів — дебютний альбом Сема Сміта «In The Lonely Hour».
Помилковий заголовок — Lbcr Sdfyf Ljhyf cnfd fkm,jvjv hjre d hjcsqcmrjve шЕгтуы

10 Грудня, 18:32

Поділитися:

Джерело: music.com.ua

Теги: Іван Дорн, iTunes, RanDorn

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван