Настільна версія
мова | язык

В Новорічну ніч ТЕТ покаже #кращийконцертроку

11 Грудня, 15:22

Поділитися:

ТЕТ набридли «пісні року», «блакитні вогники», мюзикли, «дискотеки 90-х» та інші «концерти під майонезом» у новорічному ефірі. «Ми так більше не будемо», — сказала команда каналу і анонсувала #кращийконцертроку!

Jamala, Pianoбой, ТНМК, SunSay, The HARDKISS, The Maneken, ONUKA, Bahroma, Sophie Villy, Tape Flakes, Champagne Morning, Morphom, Маша Чайковська і Гуша Катушкін, Dead Boys Girlfriend, US, Руки'в Брюки – саме такий український lineup новорічної ночі на ТЕТ 31 грудня після півночі.

«Цього року ми всі стали іншими. Україна стала іншою. 2015 – новий рік нашої нової країни. І якщо ми тільки починаємо почувати себе європейцями, то нашу музику вже слухають в Європі. Артисти в концерті – чисте нерозбавлене золото. І наша знімальна група зробила все, щоб звук і картинка в ефірі теж були на рівні європейських стандартів», – ділиться емоціями генеральний продюсер ТЕТ Наташа Вашко.

Ведучі радіо «Аристократи» Ярослав Лодигін, Данило Хомутовський, Лєра Чачибая і Олексій Тарасов поговорили з артистами за лаштунками концерту. Несподівані інтерв’ю ви зможете побачити в спеціальній музичній лінійці в нічному ефірі ТЕТ з 9 грудня.

Аудіоверсії інтерв’ю вийдуть на радіо «Аристократи», а текстові розшифровки – на tet.tv.
Помилковий заголовок — D Yjdjhsxye ysx NTN gjrf;t №rhfobqrjywthnhjre

11 Грудня, 15:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина