Настільна версія
мова | язык

ТІК присятили пісню і кліп військовим та волонтерам АТО

12 Грудня, 17:41

Поділитися:

Український гурт спільно з «Вавилон 13» зняли кліп про емоції та почуття військових, які під кулями отримують довгоочікувані посилки з усіх куточків України — дитячі малюнки. Саме дитячі малюнки часто стають справжніми оберегами для хлопців на передовій.

«
Це відео ми присвячуємо не лише військовим, які щохвилини ризикують своїм життям заради захисту нашої країни, кожного з нас, але й волонтерам, які ризикують не менше. Справжнім героям, які везуть не лише найнеобхідніше, але і такі важливі слова підтримки від зовсім незнайомих людей з усієї країни», — говорить про кліп лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк.

Кліп для групи зняв режисер та оператор Ярослав Пілунський, який ще навесні під час анексії Криму на собі відчув увесь жах полону. У зйомках кліпу брали участь волонтери громадської організації «Народний тил».

Пісня «Запах Війни» також прозвучить зі сцени під час ювілейного туру "Люби ти Україну", присвяченого десятиріччю творчості групи. Тур почнеться з великого концерту в Києві, в Палаці Спорту і потім продовжиться великими містами України.
Помилковий заголовок — NSR ghbcznbkb gscy. s rksg dsqcmrjdbv nf djkjynthfv FNJ
12 Грудня, 17:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон