Настільна версія
мова | язык

Інтернет підірвав новий кліп «Океану Ельзи» — «Лист до мами»

12 Грудня, 18:03

Поділитися:

До Дня Збройних сил України Телеканал новин «24» зробив для українських героїв простий, але щирий подарунок — відеокліп на пісню Океану Ельзи «Лист до мами» (2007). Пісня була написана ще сім років тому, та саме зараз слова з пісні — «Напиши мені листа. Я читатиму всю ніч. Загорни свої слова в той знайомий запах. Чуєш, мамо...» — стали особливо актуальними.

«Пісня була написана 2007-го року майже випадково. Тоді до нас звернулися представники продюсерської компанії, яка на замовлення Міністерства оборони готувала концерт, музичний проект до Дня української армії. Основна тематика пісень була військова, патріотична. Такої композиції ми не мали. Проте в мене на той час була ідея пісні, що присвячена мамі. І я подумав, якщо її трошки переінакшити та зробити від імені солдата, що пише лист до своєї мами, то вона підійде.

Пісня так сподобалась, що на неї навіть зняли просте, чисте, майже дитяче відео. Зараз зрозуміло, що воно сприймається як абсолютний наїв, бо нажаль сьогодні все змінилося… А от сама пісня не те, що не втратила актуальності, а стала навпаки особливою, я би її назвав зараз «Повертайтеся живими»
Помилковий заголовок — Synthytn gslshdfd yjdbq rksg «Jrtfye Tkmpb» — «Kbcn lj vfvb»
12 Грудня, 18:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон