Настільна версія
мова | язык

Сергій Сахно з гурту Воплі Відоплясова презентував власний проект AKAPULKO

13 Грудня, 19:48

Поділитися:

Днями в клубі Caribbean Club барабанщик гурту ВВ Сергій Сахно презентував широкому загалу власний авторський проект AKAPULKO. Команда представила дебютний альбом «Двері в рай».

Поки збиралися гості, на сцені з DJ-set з’явився Mathias Lodmalm  — шведський музикант і саунд-продюсер, в минулому лідер культової групи CEMETARY, а нині — власник і головний алхімік берлінської «Electric Detective Studios», де і завершували роботу над альбомом «Двері в рай».

Пізніше на сцені з’явились AKAPULKO. В команді окрім Сергія Сахно зайняті ще двоє «відоплясівців» — бас-гітарист Олексій Мельченко та клавішник Євген Коцур (учасник концертного складу «Оркестр Воплi Вiдоплясова»). Посаду гітариста AKAPULKO зайняв Сергій Алєшаєв — учень Роберта Фріппа та засновник власної гітарної школи. Останнім і найголовнішим «пазлом» стала солістка Рузана Агаджанова.

Цього дня привітати Сергія Сахна та команду AKAPULKO з презентацією прийшли Валерій Харчишин та музиканти гурту «Друга Ріка», учасник першого складу  «Воплі Відоплясова» Олександр Піпа, гітарист «ВВ» Євген Рогачевський та інші друзі та колеги з музичної індустрії.
Помилковий заголовок — Cthusq Cf[yj p uehne Djgks Dsljgkzcjdf ghtptynedfd dkfcybq ghjtrn ФЛФЗГДЛЩ

13 Грудня, 19:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Амбросій, Денис, Іван