Настільна версія
мова | язык

Новий рік у Львові з Братами Гадюкіними

19 Грудня, 18:26

Поділитися:

Що може бути краще, — зустріти Новий рік у Львові з Братами Гадюкіними?! Тут можуть здійснитись самі ваші найнеочікуваніші бажання!

Організатори найбільшого та найдрайвовішого фестивалю України #zaxidfest приготували для усіх такий подарунок, що й Діду Морозу під жодну ялинку не заштовхати. Ось як розповідають про дійство самі організатори: «В нас тут для тебе приготовано безліч приємних сюрпризів і не меньша кількість цікавих конкурсів. Матимеш чудову нагоду відчути себе справжньою зіркою і запалювати публіку зі сцени на конкурсі караоке, стати королем новорічного танцполу, отримати призи за відмінний музичний слух та пам'ять і нехай всі наші феєрверки цього вечора салютують саме тобі! Наїдків і напоїв вистачить на всіх - от побачиш. Шеф-повар готуватиме таємну новорічну страву, на столах будуть і риба з мнєсом, і сири з овочами, і фрукти з солодкою випічкою, а ще й те, чим то все можна запити чи що перед тим випити».

Все це чекає на гостей у теплій компанії організаторів та ведучих фестивалю Захід і головного цимису вечора — гуртів БРАТИ ГАДЮКІНИ та LOS COLORADOS 31 грудня о 22:00 у EVENT HALL KIHO за адресою м. Львів, пр-т Чорновола, 2! В такій компанії навіть привітання Президента слухати приємніше, не те що з друзяками до самого ранку зажигати під попсово-рокєшні батли діджеїв.
Замовити собі коронні місця перед самою сценою (а ціни на квитки - від 800 до 1500 грн за місце) можна на Касі або Концерті.
Помилковий заголовок — Yjdbq hsr e Kmdjds p <hfnfvb Ufl.rsybvb

19 Грудня, 18:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон