Настільна версія
мова | язык

Наталка Карпа написала казку про Різдво

19 Грудня, 18:26

Поділитися:

Наталка Карпа в компанії зіркових друзів Радіо «Львівська Хвиля» випробувала себе в ролі письменниці. Для книги «Нові казки під подушку» «Видавництва Старого Лева» українська співачка написала казку «Добра Білочка і Різдвяні горішки». Наталка зізнається, що не хоче забирати письменницькі лаври від своєї однофамілиці Ірени Карпи, але випробувати свій талант ще у цій справі було дуже цікаво!

«
Друзі мене називають Білочкою, а тому часто дарують то малюнки, то іграшки з цією лісовою красунею. Коли шукала головного героя для казки на очі потрапили саме вони, — розповідає Наталка, — вирішила далеко не ходити і придумати добру Різдвяну історію саме з Білочкою. Та вийшло, що головним героєм в результаті стала не вона, а добрі справи та люди, які їх роблять. А Білочка тільки допомогла їм в цьому, будучи такою от доброю музою, яка складає всі пазли в одне). Вважаю, тільки добро може врятувати цей світ, і нашу Україну в тому числі. А ще — віра в дива, які трапляються, коли робиш добрі справи для когось. Хочу, аби діти росли на хороших прикладах».

Перші авторські примірники Наталка вже знає кому подарує — двом маленьким племінникам Сергійку і Сашку, які й надихають на створення ось таких історій. До речі, це не єдине хобі Наталки Карпи, яке пов’язане з дитинством. Вже віддавна співачка вишиває дитячі картинки, а зовсім нещодавно почала вишивати їх бісером.

«Це мій спосіб відпочинку, своєрідної медитації, — зізнається Наталка. — Я не люблю нічні клуби чи галасні компанії. Часто хочеться просто прийти додому і саме так зануритись у світ дитинства».

Книгу «Нові казки під подушку» презентували до Дня Св.Миколая. Авторами казок у ній також стали Пікардійська Терція, Тарас Тополя (група «Антитіла») та інші.
Помилковий заголовок — Yfnfkrf Rfhgf yfgbcfkf rfpre ghj Hspldj

19 Грудня, 18:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон