Настільна версія
мова | язык

Ігорю Крутому провели складну операцію у Нью-Йорку

7 Травня, 01:43

Поділитися:

Композитор Ігор Крутой переніс операцію з видалення каменів із життєво важливих внутрішніх органів.

Відомий композитор Ігор Крутой переніс важку операцію з видалення каменів з нирок. Два тижні тому Ігор Якович був терміново госпіталізований в одну з нью-йоркських клінік.

На той момент камені в життєво важливих внутрішніх органах стали серйозною загрозою для здоров'я 56-річного музиканта. Після кількох нападів, кожен з яких завдавав композитору страшного болю, було прийнято рішення про екстрену операцію.

"Зараз Ігор Якович почувається добре, - розповів близький друг музиканта. - Все пройшло без ускладнень, і він досить швидко йде на поправку. У середині травня Крутой планує повернутися до Москви, аби продовжити роботу над своїми проектами".

Незважаючи на те що ситуація стабілізувалася і зоряного пацієнта вже виписали додому, рідні ні на хвилину не залишають його. Тиждень тому лікарі вперше дозволили популярному музиканту порушити постільний режим. Ігор Якович разом з родиною зміг відвідати світський захід у Нью-Йорку.

"Зараз рідні композитора знаходяться постійно поруч з ним в Америці. Ніхто поки не готовий обговорювати цю тему", - підкреслив помічник Крутого.
Помилковий заголовок — Sujh. Rhenjve ghjdtkb crkflye jgthfws. e Ym.-Qjhre

7 Травня, 01:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон