Настільна версія
мова | язык

Пісня маловідомого львівського гурту стала справжнім інтернет-хітом!

23 Грудня, 14:47

Поділитися:

Різдвяне привітання «Скоро Різдво» - подарунок «Хрущів» шанувальникам до дня Святого Миколая - вже за перші три доби перетнуло тисячну поділку переглядів у соціальній мережі. Гадаємо, що глядача це відео «взяло» саме простотою і щирістю. Запис передає душевну атмосферу домашнього тепла і справжнього українського Різдва - світлого свята, в очікуванні якого в ці дні перебувають усі християни.

«Нам захотілося подарувати українцям трошки світла і тепла. Різдво – це час, коли за одним столом збирається ціла родина, лунають колядки, рясніють вишиванки, нарід згадує про свої споконвічні традиції. Різдво – це час повертатися додому».

Сам текст пісні авторка Інна Лиховид присвятила своїй мамі: «На написання тексту надихнули холод і львівська похмурість, яка інколи переходить в буденність, яка пригнічує, яку хочеться перетворити на свято, мама – це свято!».

Ваші пісні мають ефект  «прилипання», вони засідають у голову і прослухавши один раз можна ходити потім цілий день та наспівувати. В чому секрет? Як вам вдається створювати такі магнетичні твори?
«Важко пояснити, звідки це береться, немає якогось сталого рецепту. Це приходить зсередини, часом спонтанно, іноді навпаки - довго виношується і потім з`являється. Але головне - це, мабуть, стан, коли хочеш творити. Є такий хворобливий стан (сміється)», - відповів соліст гурту, Антоній Мельник.


До слова, вже за декілька днів у Львові відбудеться перший концерт «Хрущів». Він матиме формат затишного квартирника. Вечір обіцяє приємну музичну атмосферу, затишок і найщиріші емоції.

                                                         Хрущі на Facebook
                                                             Хрущі у VK
Помилковий заголовок — Gscyz vfkjdsljvjuj kmdsdcmrjuj uehne cnfkf cghfd;ysv synthytn-[snjv!
23 Грудня, 14:47

Поділитися:

Фото: Денис Малка
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Хрущі, Різдво, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій