Настільна версія
мова | язык

8 нових побачень у кінотеатрі «Україна»

23 Грудня, 20:13

Поділитися:

«8 нових побачень» від студії «Квартал 95» з 1 січня в усіх кінотеатрах країни. В головних ролях: Володимир Зеленський, Оксана Акіньшина, Михайло Галустян та Поліна Максимова.
25 грудня кінотеатр «Україна» запрошує на допрем'єрний показ - презентацію найромантичнішої, смішної новорічної комедії "8 нових побачень" від Студії "Квартал 95".

Улюблені герої повертаються на великі екрани в новому фільмі!
Шлюб Віри і Микити складно назвати ідеальним. У розпал сварки головні герої обмінюються категоричними думками один з одним про те, яким же все-таки повинен бути нормальний чоловік і гарна дружина. На наступний день після цієї сварки, кожен прокидається в одному ліжку з такою людиною, про яку мрів. У Микити поруч виявилася блондинка з третім розміром грудей, яка дуже смачно готує. У Віри з'явився турботливий чоловік-бізнесмен, який сам купує її улюблені круасани щоранку їй на сніданок. З ким же взагалі жити краще? З тією людиною, яку любиш, або з ідеалом, про який мріяв? Потрібно бути трохи обережнішим з усіма своїми бажаннями, адже буває так, що вони в будь-який момент можуть здійснитися, а ви цього й не помітите.


Початок вечірки - о 20:20, а перегляд фільму відбудеться в «червоному» залі о 21:00.

Помилковий заголовок — 8 yjdb[ gj,fxtym e rsyjntfnhs «Erhfїyf»
23 Грудня, 20:13

Поділитися:

Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: прем'єра, кінотеатр Україна, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон