Настільна версія
мова | язык

Хлопці з гурту «Тріода» відчули себе Богами

24 Грудня, 11:06

Поділитися:

Учасники гурту «Тріода» оголилися для фотосесії і постали в несподіваних образах. В інтернеті з'явилися шокуючі фото. Ми дізнавалися таємниці з-за лаштунків. Як проходили зйомки та звідки взялася ідея - ексклюзивно від PR Production Katrin Basarab.

Минув вже майже рік з того часу, як гурт «Тріода» став випускником популярного шоу «Х-фактор» та здобув визнання по всій Україні. Шалена кількість шанувальників, концертів, кілька авторських пісень - це все Володимир, Андрій та Олександр здобули власними силами, активно поринувши у творчість, долаючи перешкоди на шляху до музичного Олімпу.


Тематичною для них стала їх перша фотосесія в досить неочікуваних образах богів, які живуть музикою, відчувають її кожною клітиною своєї душі. Ніхто навіть уявити собі не міг, що «тріодівці» колись з’являться перед об’єктивом фотокамери у такому, досить відвертому, вбранні. Але як тільки хлопці потрапили до рук талановитого фотографа та чудових стилістів у фотостудії «Rock my pic», процес почався.
Нам вдалось поспілкуватися з фотографом і автором ідеї Анжелою Андрієвською, яка з задоволенням погодилась відповісти на декілька запитань.

Чому саме така задумка фотосессії?

- Три хлопці, три молодих гарних відображення мужності, здоров’ я та успіху. Деяким деталям ми хотіли надати сучасності, наприклад, золоті навушники та пластини.


Як хлопці відреагували на таку ідею?

- Спочатку вони зніяковіли, адже їм довелося оголити торс для макіяжу, а такий процес зазвичай довгий. Якщо чесно, я хвилювалась, бо не знала, як вони відреагують на такий образ. Та хлопці абсолютно прості та працьовиті. Не розчарували, а навпаки захопили всю команду! З зірками не завжди легко працювати, але «тріодівці» чудово справлялись і навіть надавали якоїсь особливої атмосфери у студії!

Яким був процес зйомки?

- Було цікаво їх знімати, адже вони три абсолютно різні людини! Хлопці прекрасно виконували усі вказівки, не дивлячись на те, що знаходились в абсолютно незвичному для себе образі!
Чудово було, коли Андрій, Вова та Олександр у золоті і тогах почали співати українські пісні! Зараз згадую і думаю: «Які ж талановиті ті тріодівці!» Справді, українська душа в їхніх голосах є! Вони роблять велику справу, підтримуючи своєю творчістю український дух!
Помилковий заголовок — {kjgws p uehne «Nhsjlf» dslxekb ct,t <jufvb

24 Грудня, 11:06

Поділитися:

Фото: Анжела Андреєвська
Автор статті: Марина Корягіна
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Тріода, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин