Настільна версія
мова | язык

ТОП-10 зірок, яких змінила пластика

26 Грудня, 19:21

Поділитися:

ТСН.ua підбив підсумки 2014 року та згадав, хто з зірок у цьому році лягав під ніж хірурга. Комусь це принесло щастя, а хтось втратив популярність, гроші та обличчя через горе-лікарів.

1. Віра Алентова. Розпочне рейтинг відома акторка, зірка стрічки "Москва сльозам не вірить" Віра Алентова. Артистка приголомшила обличчям, з'явившись у лютому на вручення кінопремії "Золотой орел 2014". Алентову було важко впізнати. Її риси обличчя спотворилися і стали непропорційними, одне око стало вдвічі менше іншого. Експерти припускають, що актриса зробила підтяжку обличчя і збільшила губи.

2. Альона Лоран. Наступною на пластику наважилася телеведуча та світська левиця Альона Лоран. Щоправда радикальних змін вона не зазнала – Альона позбулася накачаних губ, зменшила щоки та підкорегувала ніс. Лоран вирівняли носовий хрящ, тому що вважала свій ніс непривабливим у кадрі. 

3. Дана Борисова. Ось хто по-справжньому порадував себе у цьому році, так це російська ведуча Дана Борисова. Відома білявка збільшила груди, про що, як зізналася сама Дана, мріяла все життя. Операція пройшла вдало, тож тепер Борисова володарка розкішного третього розміру. Тепер щаслива ведуча залюбки позує чоловічим глянцям, адже їй є чим похизуватися.

4. Рене Зеллвегер. Зірка стрічки "Щоденник Бріджит Джонс" Рене Зеллвегер стала всенародною улюбленицею завдяки своїй неординарній зовнішності. Однак, саме великі щоки та вузенькі очі завжди не подобалися голлівудській акторці. Цьогоріч вона наважилася на радикальні кроки і після кабінету пластичного хірурга вийшла абсолютно непізнаваною. Папараці не повірили своїм очам, коли побачили Зеллвегер на церемонії ELLE Women. Акторку неможливо було впізнати. Цікаво те, що сама зірка запевняє, що не робила операцій, а "змінилася з віком".

5. Саша Project. Популярна у 2000-х роках співачка Саша Project, відома багатьом за піснями "Очень нужен ты", "Белое платье", "Два слова о любви" в один момент зникла з екранів телевізорів та перестала випускати нові хіти. Як з'ясувалося, Саша невдало зробила пластичну операцію, після чого її абсолютно неможливо впізнати. Артистка була задоволена своєю зовнішністю, а до лікаря звернулася, щоб виправити носове дихання. Натомість хірург не лише невдало підкорегував їй ніс, а й вставив імплантат в підборіддя, який потім через інфекцію довелося викинути.

Через постійні наркози після дев'ятьох операцій в артистки почалися розлади сну, вона забувала деякі слова, та й загалом російську мову. Як зізналася сама зірка, її абсолютно ніхто не впізнає, а хірург їй зламав життя. 

6. Донателла Версаче. Зараз важко порахувати, скільки пластичних операцій перенесла легенда італійської моди Донателла Версаче. 20 років тому фешн-гуру мала природні пишні губи та гладку шкіру, але коли відому білявку побачили місяць тому в аеропорті, її важко було впізнати.

"Її шкіра дуже блискуча, що є симптомом занадто великої кількості ботоксу та лазерної шліфовки, яка використовується для ефекту гладкої шкіри. Я думаю, що в її нижній щелепі був імплантат, про що говорить втрата кісткової маси", - прокоментував зовнішсть Версаче доктор Амер Хан. Шанувальники Донателли дуже сподіваються, що вона припинить знущання над собою, адже переживають за її здоров'я.

7. Жаклін Сталллоне. 93-річна мама голлівудського красеня Сільвестра Сталлоне Жаклін є прямою конкуренткою Донателли Версаче за кількістю пластичних операцій. За словами хірургів, на жінці вже не лишилося живого місця. Жаклін можно сміливо назвати рекордсменкою з пластики. Незважаючи на свій вигляд через пластику та вік, Жаклін продовжує робити косметичні омолоджуючі процедури і брати участь у суспільному житті.

8. Мері-Кейт Олсен. Тепер між зірковими сестрами-близнючками Олсен можна буде спокійно відшукати 10 відмінностей. Оскільки одна з сестер, Мері-Кейт вирішила дещо змінити зовнішність. З новим обличчям акторка з'явилася разом з сестрою на премії World Of Children Awards 2014 у листопаді. На думку спеціалістів, за допомогою пластики Олсен змінила розріз очей і овал обличчя, а також збільшила губи. Навіщо Мері-Кейт це зробила, вона не прокоментувала.

9.Маша Маліновська. Пишним формам відомої російської ведучої Маші Маліновської заздрила не одна жінка. Проте ж сама світська левиця приголомшила, що ніколи не любила свої великі груди. Тож звернулася до хірурга, аби він їх зменшив. Натомість горе-лікар наробив Маліновській такого, що тепер Маша змушена перероблювати операцію в іншого хірурга, а з тим судитися.

"Мало того, що мої груди досі сильно болять, так він ще й примудрився зробити соски несиметричними, хоча перед операцією вимірював всі пропорції. Але це ще не все. Груди вийшли різного розміру: одна - другого, інша - третього", - пожалілася Маліновська.

10.Борис Апрєль. А от у хлопчика-андрогіна Бориса Апрєля на відміну від Маші Малиновської все склалося дуже чудово. Цього року Апрєль став ще більше схожим на дівчинку завдяки пластичній операції. Артист збільшив груди. Новими формами Апрєль похизувався на сторінці у соцмережі. Фанати підтримали свого кумира і зауважили, що тепер він виглядає набагато краще.

Трохи згодом Апрєль таки розставив всі крапки над "і" та відверто заявив, що змінив стать. Тож тепер він просить аби його називали виключно Ейпріл. Окрім того, тепер Ейпріл має коханого та щаслива бути дівчиною.
Помилковий заголовок — NJG-10 pshjr? zrb[ pvsybkf gkfcnbrf

26 Грудня, 19:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)