Настільна версія
мова | язык

Шестирічний син Тіни Кароль вперше дав інтерв'ю Каті Осадчій

27 Грудня, 02:19

Поділитися:

На аншлаговому сольнику Тіни Кароль, що відбувся минулої середи у палаці «Україна», був присутній шестирічний син зірки Веніамін, йдеться у «Світському житті». Як зізналася Тіна, це чи не перший концерт зіркової мами в житті Вені. 

«Він сьогодні перший раз на моєму концерті. Так довго – від самого початку і до кінця. І він вийшов майже на середині концерту і сказав «Мамо, пішли вже додому», — прокоментувала співачка. Сам Веніамін також поспілкувався з Катею Осадчою та розповів, що йому подобаються всі пісні мами, та й на концерті він охоче під усі танцював. 

Тіна Кароль поділилася, що на Новий рік буде в Одесі, а сина тим часом відправить на море, потім планує до нього приєднатися. «На Новий рік я буду в Одесі. Вєня буде відпочивати на морі, я хочу його трохи прогріти і сама потім до нього поїду. І провести такий релакс», — поділилася зірка. Однак куди ж саме Тіна разом з сином поїде, поки не вирішила, проте активно розмірковує над цим питанням. 

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль з шестирічним сином вперше за останній час знялися у фотосесії. Співачка випустила святковий фотосет перед Новим роком.
Помилковий заголовок — Itcnbhsxybq cby Nsyb Rfhjkm dgthit lfd synthdэ. Rfns Jcflxsq

27 Грудня, 02:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин