Настільна версія
мова | язык

Головна пліткарка стала мамою

7 Січня, 13:40

Поділитися:

В американської актриси Блейк Лайвлі, яка стала відомою завдячуючи головній ролі в серіалі «Пліткарка», і канадського актора Райана Рейнольдса перед Новим роком народилася дитина. Пологи відбулися раніше терміну, проте і малюк, і молода мама почуваються добре.

Поки що стать малюка молоді батьки не розголошують. Однак факт того, що довгоочікувана подія вже трапилася і актриса Блейк Лайв народила, підтвердив офіційний представник пари.

А поки що журналісти інформують, що будинок зоряної пари повністю обладнаний для новонародженого малюка. Батьки з нетерпінням очікують того моменту, коли можна буде переступити поріг їхнього рідного будинку разом зі своїм крихітним чадом.

Раніше вже зазначалося, що екс-дружина Райана, актриса Скарлет Йоханссон, також кілька місяців тому стала мамою. Жінка в бесіді з представниками ЗМІ зазначила, що відчуває неймовірну радість з приводу своєї нової ролі матері. Голлівудська діва не поспішає повертатися до роботи, а хоче повною мірою пізнати для себе таємниці і принади материнства.
Помилковий заголовок — Ujkjdyf gksnrfhrf cnfkf vfvj.

7 Січня, 13:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій