Настільна версія
мова | язык

Сієна Міллер стане дружиною Бенедикта Камбербетча

7 Січня, 13:39

Поділитися:

Любителі кіномистецтва з нетерпінням чекають на містичну драму Джеймса Грея «Загублене місто Z». Звісно, цього чекають не тільки через цікаву сюжетну лінію, чи значний талант режисера, а надзвичайний акторський склад, до якого увійшли Роберт Паттісон і Бенедикт Камбербетч, а нещодавно стало відомо, що до них приєдналась і не менш відома Сієна Міллер.

В основі майбутнього фільму лежить розповідь про британського археолога Персі Форсетте. Все своє життя він присвятив пошуку таємничого міста Z. Всі його колеги впевнені, що Форсетте з’їхав з глузду і зовсім втратив зв’язок з реальністю. Проте, археолог вперто продовжує пошуки. Персі відправився в експедицію у ліси Амазонки, де за його розрахунками і знаходилося те місто. З тих пір мандрівника і його сина ніхто більше не бачив.

Бенедикт виконає роль археолога, Паттісон – його сина, а Сієну Міллер, як гадають журналісти, запросили на роль його дружини. За словами творців, фільм «Загублене місто Z» з’явиться на великих екранах не раніше 2016 року. Тож, з нетерпінням чекаємо.
Помилковий заголовок — Cs'yf Vskkth cnfyt lhe;byj. <tytlbrnf Rfv,th,tnxf

7 Січня, 13:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій