Настільна версія
мова | язык

Шайа ЛаБаф і почуття до маленької дівчинки у новому кліпі Sia

8 Січня, 14:05

Поділитися:

Юна танцівниця Медді Зіглер, яка прославилася після кліпу Sia «Chandelier», знялася у новій роботі співачки. На цей раз з дівчинкою у кадрі з'явився Шайа ЛаБаф. 

Відеокліп на пісню з шостого студійного альбому співачки Sia «1000 Forms of Fear» за добу набрав більше трьох мільйонів переглядів. Пісню цю, до речі, можна почути в саундтреку фільму «Голодні ігри: І спалахне полум'я». У ролику дорослий актор та маленька дівчинка танцюють у великій клітці, в одязі тілесного кольору. Кліп викликав схвальні відгуки публіки, але знайшлися й ті, хто знайшли в ньому «педофілічні мотиви».

«Я очікувала якоїсь реакції, але педофілія..., — скаржиться Sia на своїй сторінці у фейсбуці. — Все, що я можу сказати, Шайа і Медді — єдині актори, які впоралися б із ролями. Вони грали два ворогуючі стани всередині людини, дві версії мене самої. Моєю метою було створити емоційний контент, а не збентежити кого-небудь».

Пропонуємо оцінити кліп на композицію «Elastic Heart». Трактувати прем'єру Sia можна на кількох рівнях. Звісно, тут не важко побачити історію кохання між дорослим чоловіком і дитиною. Втім, не радимо бути такими банальними. Давайте дивитися глибше та насолоджуватися неймовірно ефектною картиною. 
Помилковий заголовок — Ifqf Kf<fa s gjxennz lj vfktymrjї lsdxbyrb e yjdjve rksgs Ышф
8 Січня, 14:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків