Настільна версія
мова | язык

Слухачі «Lords of the Sound» поринули у світ саундтрек-хітів

9 Січня, 20:13

Поділитися:

8-го січня симфо-рок оркестр «Lords of the Sound» у Жовтневому палаці влаштували справжнє диво: кожен слухач мав нагоду насолодитися улюбленими треками із легендарних, відомих в усьому світі фільмів. Святкова музична програма «100% Soundtrack Hits. New&the best» складалася з нових і кращих саундтрек-хітів, наповнених духом Різдва і новорічним настроєм.

Чи можливо не впізнати з перших акордів саундтреки з фільмів «Один вдома», «Голодні ігри», «Гаррі Поттер», «Титанік» чи «Іронія долі»? Згадувати улюблені стрічки – це завжди велике задоволення, це як повертатися знов і знов до найдорожчих спогадів – тепло і душевно. Соковитість, багатство і яскраве забарвлення звучання оркестру змусили публіку, затамувавши подих, спостерігати за феєричними номерами.

Дар’я Ковтун, фіналістка четвертого сезону шоу «Х-Фактор» із променистою посмішкою, та Вікторія Литвинчук, учасниця проекту «Голос. Діти» і лауреат багатьох конкурсів та фестивалів, майстерно виконували вокальні партії до багатьох саундтреків. Талановиті диригенти Віталій Саражинський та Віталій Фізер дивували глядачів, з’являючись в образі Дарта Вейдера та капітана Джека Горобця.

Дуже яскравим виявився номер, у якому було проілюстровано протистояння сучасних британської та американської версій фільму «Шерлок», паралельно із акторсько точно зіграним суперництвом диригентів. Як мелодії фільмів, так і ці дві надзвичайно талановиті людини доповнювали один одного та створили дивовижне шоу.

Святкова атмосфера у залі Жовтневого палацу, створена симбіозом живої музики, потужної енергетики та улюблених, давно знайомих треків, надихала слухачів, і вони щедро віддячували за це оркестру оваціями.
Помилковий заголовок — Cke[fxs «Дщквы ща еру Ыщгтв» gjhbyekb e cdsn cfeylnhtr-[snsd

9 Січня, 20:13

Поділитися:

Фото: Ірина Котєлєва
Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: оркестр, Ковтун, Литвинчук, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван