Настільна версія
мова | язык

Microsoft випустив супердешеву Nokia з довгоживучою батареєю за $ 29

9 Січня, 19:23

Поділитися:

Корпорація Microsoft оголосила про випуск нового бюджетного телефону Nokia 215 з упором на використання месенджера Facebook і Twitter. Про це повідомляється на сайті Lumia Conversations.

Попри те, що пристрій працює під управлінням не ОС Windows Phone, а Series 30+, це не завадило компанії встановити на нього додатки Facebook, месенджера Facebook і Twitter. Для веб-серфінгу встановлено браузер Opera Mini з пошуком від Bing. 

Телефон випускається в двох версіях: з однією SIM-картою та з двома. Згідно з заявою компанії, перша версія здатна пропрацювати до 29 днів без підзарядки, а друга - до трьох тижнів. У телефоні є MP3-плеєр і вбудоване FM-радіо, які здатні працювати до 50 і 45 годин відповідно. Інтернет доступний через мережу 2G (EDGE - ред.), а камера має роздільну здатність 0,3 мегапікселя. Дані зберігаються на зовнішній карті SD об'ємом до 32 гігабайт. 

Вартість телефону становитиме 29 доларів. Його продажі почнуться в першому кварталі 2015 року серед обмеженого списку країн Європи, Азії, Середнього Сходу та Африки.
Помилковий заголовок — Ьшскщыщае dbgecnbd cegthltitde Тщлшф p ljduj;bdexj. ,fnfht'. pf ; 29
9 Січня, 19:23

Поділитися:

Джерело: tsn.ua

Теги: Microsoft, Nokia

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір