Настільна версія
мова | язык

Перший український психологічний трилер вийде у березні

11 Січня, 17:07

Поділитися:

Перший в історії українського кіно психологічний трилер «Смертельно живий» вийде в широкий кінопрокат у березні. Стрічку знімали за рахунок групи українських інвесторів, але її бюджет поки не розголошують.

За сюжетом головний герой-письменник протягом трьох років отримує СМС з невідомого номера з передбаченнями майбутнього, які збуваються. Знайти автора повідомлення у чоловіка не виходить, і він облишає цю ідею, поки не отримує чергове загадкове послання.

Зйомки фільму проходили в Києві та Чернігові.

«
Ми довго не могли знайти одну з найважливіших локацій — будинок головного героя, але відпочиваючи у своєму рідному Чернігові, я випадково натрапив на будівлю, яка нам ідеально підходила», — розповів режисер, сценарист і один з головних героїв трилера Максим Стецков.

У кінопрокат фільм вийде у березні 2015 року. Наразі домовленість про це є з 80 кінозалами в десятках міст, серед яких Київ, Львів, Дніпропетровськ, Харків та Одеса. Окрім того, зараз проходять переговори з представниками всеукраїнських телеканалів про ТВ-прем'єру фільму, а найближчим часом у трилера з'явиться закордонний sales-агент.

«На даний момент український кінематограф перебуває в точці неповернення і потребує приватних інвестицій та ко-продукції, а також правильної державної стратегії розвитку галузі», — вважає виконавчий продюсер фільму Ілля Свідлер.
Помилковий заголовок — Gthibq erhfїycmrbq gcb[jkjusxybq nhbkth dbqlt e ,thtpys

11 Січня, 17:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків