Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон попросила європейців молитися за неї та слати смс

9 Травня, 12:48

Поділитися:

Прошу віруючих людей у різних країнах Європи молитися за мене, а також підтримати під час SMS-голосування - заявила українка у Німеччині.

Напередодні півфіналу "Євробачення-2011" співачка Міка Ньютон просить Бога дати їй сили гідно представити Україну на пісенному конкурсі. Зазначимо, що виступатиме українка 12 травня шостою.

"Я завжди перед відповідальним виступом звертаюся в молитві до Бога", - зізналася дівчина.

Особливо зараз, коли йде підготовка до найвідповідальнішого в її житті виступу на конкурсі Євробачення-2011, вона дуже сподівається на Божу підтримку.

"Прошу віруючих людей у різних країнах Європи молитися за мене, а також підтримати під час SMS-голосування", - наголосила Міка.

Нагадаємо, 26 лютого Міка перемогла у фіналі українського національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2011". 12 травня, у другому півфіналі, представниця Україна виступить під шостим номером.

На "Євробаченні-2011" у понеділок, 9 травня, починаються генеральні репетиції.

У цей день пройдуть проби першого півфіналу, в якому (через добу - 10 травня) виступлять учасник з Росії Олексій Воробйов, а також виконавці з Грузії, Литви, а також представники Вірменії та Азербайджану.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy gjghjcbkf 'dhjgtqwsd vjkbnbcz pf ytї nf ckfnb cvc

9 Травня, 12:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків