Настільна версія
мова | язык

Зірки зібрали полотно миру

12 Січня, 15:21

Поділитися:

На фестивалі «Winter Romantik Fest» сто побажань миру і благополуччя були зібрані в полотно «Символ миру». Проект ініціювала голова Міжнародного Фонду культурного співробітництва Влада Литовченко.

Нагадаємо, що в жовтні у Києві картина «Символ миру» з ініціативи Міжнародного фонду культурного співробітництва була намальована відомими особистостями. Картину малювали: Віталій Козловський, Аїда Ніколайчук, Олена Бернацька, Олег Пінчук, Юрій Вакуленко та інші зірки. Ідея створення твору мистецтва - об'єднання України, повернення до мирного життя. На картині зображена дівчина-українка, яка стоїть на Земній кулі, тримаючи в руках калину. Таким чином, картина демонструє безперервність українського роду і безсмертя нації.

Картина була роздрукована на 100 окремих листівках. Марія Бурмака, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Соломія Вітвицька, Наталія Бучинська та інші, а також гості фестивалю - діти та дорослі - написали побажання та склали полотно «Символ миру», як пазл.

«
Кажуть, що на Різдво здійснюються всі бажання! Всі ми втомилися від війни і невизначеності, - говорить громадський діяч Влада Литовченко, - впевнена, що сьогодні головне бажання кожного українця - відродження нації, єдність і, звичайно ж, - мир і стабільність. Тому я порадила всім присутнім, а це представники всіх регіонів України, побажати нашій країні світу».

Сама Влада написала на листівці таке бажання: «Я бажаю миру стільки, щоб на всіх вистачило! Щоб в кожен дім добро і радість приходили».
Помилковий заголовок — Pshrb ps,hfkb gjkjnyj vbhe

12 Січня, 15:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)