Настільна версія
мова | язык

Алан Бадоєв представив кіноновелу «Ревнощі» у свій День народження

12 Січня, 15:55

Поділитися:

Прем'єру кіноновели «Ревнощі» Алан Бадоєв приурочив до відкриття оновленого офіційного сайту і свого Дня народження. До зйомок короткого метра Алан Бадоєв приступив ще у 2010 році. Однак в очікуванні свого часу фільм чотири роки пролежав у столі режисера.

«Ревнощі» — перша новела з кіно-тетралогії режисера, де кожна робота присвячена чотирьом взаємозалежним між собою почуттям: любові, егоїзму, співчуттю та ревнощам.

«
Мені завжди було цікаво розібратися в тому, на що людина здатна заради почуттів. Для мене ревнощі, любов, егоїзм, співчуття — категорії не тільки рівноцінні, але й взаємопов'язані. У цій картині тільки правда і нуль вимислу і, мабуть, «Ревнощі» — це кіно виключно для дорослих, зрілих (в першу чергу душею!) Людей», — говорить про прем'єру режисер.

Головну жіночу роль у картині виконала Ольга Макєєва — улюблена актриса Бадоєва, відкрита ним же у фільмі «OrangeLove». Головну чоловічу роль у «Ревнощах» зіграв український актор театру і кіно Віталій Лінецький, який пішов з життя 16 липня 2014.

Алан Бадоєв виступив у картині не тільки режисером, але й автором сценарію. У «Ревнощах» звучить музика композитора Ігоря Крутого, в тандемі з яким Бадоєв вже створював музичний проект «Мадемуазель Живаго» і відеороботу для Дмитра Хворостовського You and Me.
Помилковий заголовок — Fkfy <flj'd ghtlcnfdbd rsyjyjdtke «Htdyjos» e cdsq Ltym yfhjl;tyyz
12 Січня, 15:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея