Настільна версія
мова | язык

Тисячі людей по світу проїхалися у метро без штанів

12 Січня, 17:46

Поділитися:

Проїхатись в транспорті без штанів і без осуду змогли вчора пасажири по всьому світу. В містах по всій планеті провели щорічний флеш-моб - День без штанів у метро.

Цей сміливий флешмоб започаткували у Нью-Йорку більше десяти років тому, ідею підтримали у понад шістдесяти містах світу. А цього року у список жартунів вписали себе і кияни. Десь з півсотні людей - хтось у своїй звичній білизні, хтось у купленій спеціально до події - спустилися у підземку на станції «Золоті ворота», де просто на платформі зняли штани та сіли у різні вагони. На кожній зупинці учасники виходили та пересідали у наступний потяг. Учасники акції займаються звичними справами – спілкується з друзями, читають книжку. Від інших пасажирів їх відрізняє хіба що відсутність верхнього одягу на ногах. 

Жодної політики. Єдина мета - розсмішити людей. Пасажири, одягнені в зимові куртки та рукавички, але з голими ногами - і справді привертали чималу увагу.

Учасники зазначають - якщо кілька років тому на це наважувались одиниці, то тепер охочих - сотні. До нинішнього флеш-мобу долучилися мешканці з понад півсотні міст світу. А в Ризі, де немає метро, такі пасажири з'явилися в трамваях.

«Це трохи дивує, коли заходиш в метро і бачиш стільки людей без штанів. Та, гадаю, це нормально. Не думаю, що такі речі можна якось оцінювати. Мені здається, що кожен може робити, як йому заманеться», - говорить Марі, пасажирка метро в Барселоні.
Помилковий заголовок — Nbczxs k.ltq gj cdsne ghjї[fkbcz e vtnhj ,tp infysd

12 Січня, 17:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон