Настільна версія
мова | язык

«Хрущі » відгуділи свій перший концерт!

12 Січня, 22:32

Поділитися:

28 грудня у антикафе "Come In" відбувся квартирник, де «Хрущі» презентували кілька нових пісень і потішили гостей вже відомими хітами.

Музиканти не припиняли дивувати, вони принесли довгоочікуваний подарунок – дебютний кліп на пісню «Під музику дощу». Серед гостей були й ті, хто безпосередньо брали участь у зйомках і створенні відеороботи. Як виявилось, ця пісня є лише маленькою частинкою довгої та смішної історії однієї ночі в Карпатах, але у кліпі відтворена львівська історія про двох закоханих, яких поєднав саме дощ.

Почався вечір із пісні «Відстань і чекання» і передісторії про кохання львівського хлопця і дівчини із Вільнюса. Солістка Інна поділилася, що у ванній часто можна спіймати натхнення: саме там була написана пісня про павучка. Мішаня відкрив таємницю народження вже відомої композиції «Мішаня, нема WI-FI». Деякі розповіді викликали усмішки, а інші змушували задуматись, наприклад, про те, що полон буває не лише військовий, і, бажаючи миру, «Хрущі» виконали «Не дай себе взяти в полон»; про людину у великому світі («Маленька людина»).

В такий зимовий, передсвятковий час «Хрущі» зібрали слухачів, щоб подарувати багато теплого настрою, вони з радістю зустріли кожного гостя, пригощали мандаринками і залишали на пам’ять календарики. 

Дякуємо «Хрущам» за чарівний вечір, гарну компанію, подарунки, незабутню атмосферу та вітаємо із першим власним концертом!
Помилковий заголовок — «{heos » dsluelskb cdsq gthibq rjywthn!

12 Січня, 22:32

Поділитися:

Фото: Денис Малка
Автор статті: Марта Бенишин
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Хрущі, квартирник, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван