Настільна версія
мова | язык

«Великі очі» у всіх кінотеатрах України!

19 Січня, 11:54

Поділитися:

15 січня у кінотеатрі «Україна» відбулася прем’єра фільму геніального режисера та продюсера Тіма Бертона «Великі очі». Фільм заснований на реальних подіях.
Головні ролі виконують: Еммі Адамс, Крістоф Вальц, Крістен Ріттер, Джейсон Шварцман, Денні Хьюстон та Теренс Стемп. Режисер картини Тім Бертон – дворазовий номінант на премію «Оскар».


На прем’єрі фільму було чимало відомих осіб. Серед них: Данило Грачов, Даша Коломієць, Дмитро Монатік, В’ячеслав Соломко та ті, хто озвучували українською головних героїв фільму.

Нам вдалося дізнатися у Дмитра про його очікування від перегляду стрічки:
− Дмитре, розкажіть, будь ласка, чого ви очікуєте від фільму?
− Я прийшов сюди через три важливі причини: перша − це Тім Бертон, друга − Крістоф Вальц, а третя − це Анатолій Анатальйович, який є голосом Крістофера Вальца в Україні. Я захоплююсь ними трьома, тому мені дуже цікаво. Як і від усіх фільмів Тіма Бертона, я думаю, що отримаю велике задоволення.

− Чи захоплюєтеся ви мистецтвом? Як ми знаємо, саме про це і йдеться у фільмі.
− Я дуже люблю живопис, особливо, якщо у ньому є якась родзинка, якщо є щось оригінальне. Саме у цьому фільмі представлені види живопису, які я б повісив у себе вдома.

Також з нами люб'язно поспілкувався В’ячеслав Соломко:
− Чого ви очікуєте від фільму?
− Я знаю Тіма Бертона як дуже талановитого та креативного продюсера та режисера. Коли йду на його фільми, я знаю точно, що мені не буде там сумно, та я точно не вийду з порожньою головою.

− Які саме його стрічки вам подобаються?
− Я бачив майже всі його фільми, особливо запам’яталися «Аліса в країні чудес», «Президент Лінкольн».

− За творчістю яких художників ви слідкуєте?
− У мене є улюблена художниця з України Катерина Білокур – неперевершена художниця, у якої талант від народження.


У центрі сюжету – життєва драма американської художниці Маргарет Кін. Вона стала відомою на початку 60-х років завдяки своїм малюнкам дітей із неймовірно великими очима. Головною трагедією життя художниці стали судові процеси з чоловіком, який підписував усі роботи своїм ім'ям і наполягав на тому, що саме його руці належать усі картини.
Чим закінчилося така сумна історія життя Маргарет, чи вдалося їй вирішити проблему з чоловіком, та чи стала вона відомою? На ці питання глядач дасть відповідь лише після перегляду фільму.
Помилковий заголовок — «Dtkbrs jxs» e dcs[ rsyjntfnhf[ Erhfїyb!

19 Січня, 11:54

Поділитися:

Фото: Юлія Величанська
Автор статті: Тетяна Алексєєва
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: прем'єра, кінотеатр Україна, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон